drupal analytics

Полагане на мозайка

► Полаганата от нас мозайка е с превъзходни качества,което напоследък и възвръща позициите на универсален и дълготраен под,предпочитан в миналото желан и в наши дни ! ► 


Кратки извадки от фир менна ни технология при полагане на мозайка

♦ Полагането на преходен слой между бетона и мозайката(замазка)  - играе съществена роля за качественото и дълготрайно състояние на мозайката.

В замазката се влагат допълнителни пластификатори и подобрителен които допринасят за добрата адхезия с мозаечното покритие условие от изключителна важност за безпроблемната дългогодишна експлоатация на пода,със слоя се изпълняват и предписаните наклони.

От съществено значение за качественото полагане на мозайката е познаване в детайли на материята: точното технологично време на узряване на сместа,12 часово последващо оросяване,прецизното нанасяне и технологична последователност на процесите,ръчното приготвяне на мозаечната смес. 

Крайното изделие притежава следните качества:  антибактериално,противохлъзгащо се,не поема вода и други замърсявания(кръв,мазнини),изключително издържливост на топлинни шокове,притежава изключителна износоустойчивост и товароносимост - всичко това е възможно чрез влагането в процеса на изработка качествени подобрители,пластификатори,антибактериални и други добавки.

Считаме че в наше лице ще откриете коректния партньор. 

Уважаеми клиенти по долу ще се запознаете с реален пример от нашата практика при полагане на мозайка.

Обект: Ново изградена кланица гр.Попово

Инвеститор: Братя Томови АД

Квадратура : 1100 м2.

Реализация до завършен вид : 60 дни.

Чрез използване на собствена техника и натрупан опит ние успях да положим в краткия срок за изпълнение подова система завършена с 30мм мозаично покритие състояща се от:

Топлоизолация,подово отопление,армиране,полагане на замазка,антибактериална обогатена с пластификатори и подобрители  защитена с финишно покритие мозайка.

Към момента пода е на 3 години и е с превъзходни качества,ежедневно се подлага на механични и хидро въздействия.В процеса на приготвяне на мозаечната смес влагаме патентована антибактериална добавка(фибра) която унищожава над 99,7 % от микробите.Чрез използвания от нас метод Вие не само се сдобивате със здрав но същевременно с един от най-хигиеничните  подови покрития съществуващи на пазара.Фибрата има многогодишно(над 15 г.) действие и е придружена с всички необходими сертификати и разрешителни.  

На снимките,ясно е очертаната инхибираната зона около фибрите .

ясно е очертаната инхибираната зона около фибрите

Бихме могли да заключим че реализирахме проект с който се гордеем ,успяхме в тези кратки срокове да положим отлично подово покритие на невероятно атрактивна цена спрямо други продукти обикновено полагани в тези случаи и изискващи същите високи екплатациони характеристики. 

Референция за обекта

           натисни F за пълен размер!     


Моменти от работния процес - доставка и полагане на мозайка...


Общ изглед     

мозайка завършен вид    изглед в района на водосбора- линейни отводнители